باسلام و عرض ادب محضر فقیه و مرجع عالیقدر؛
حضرت آیت الله العظمی سید محمد زنجانی:
اینجانب کربلایی علی محمدی خادم هیئت و حسینیه کلثومیه اعظم تهران، پدرم بیکار بوده و پنجاه سال با مادرم کار کردم و هشت خواهر و برادر را بزرگ کردیم، زمینی در شرکت مخابرات به حقیر دادند و چون به پدر علاقه مند بودم به نام احترام و امانت نزد پدر خود گذاشتم و پدر میخواست این زمین را حسینیه کند که عمرش کفاف نداد و من توفیق پیدا کردم زمین را طی این چند دهه مبدل به حسینیه کرده و محل اقامه عزا و شعائر اهل بیت علیهم السلام و نشر و ترویج تشیع و خدمت به محبان اهل بیت علیهم السلام و عموم مردم کنم و شهود متعددی دارم که هم زمین را گرفته ام و هم پول زمین شهری را داده ام و هم زمین را ساخته و آباد کرده ام(الارض لله و لمن عمرها)، منتهی تعدادی از خواهرها و برادرهایمان که از معنویت دور شده و تشنه مال دنیا شده اند ادعای واهی کرده اند چون زمین را به پدرمان هبه کردی این زمین بعد از او متعلق به ما نیز هست و میخواهند این حسینیه مقدسه ای که سالها در آن طاعت خدای تعالی و حجج الهی شده و پایگاهی مستقل برای عموم شیعیان و موالیان امیرالمومنین سلام الله علیه بوده از من بگیرند، با سوال مفروض اگر زمین را در زمان حیات پدر به والد هبه کرده باشم تکلیف مالکیت زمین چیست و اگر به مرحوم والد امانت داده باشم تکلیف چیست؟
به امید فرج حضرت دوست
کربلایی علی محمدی
داعی و حامی وکلای محترم حضرت در زمان غیبت
باسمه تعالی
۱. چنانچه واهب مال یا ملکی را به ذوالنسب ( پدر ، مادر و ... ) هبه شده باشد ، حق رجوع از هبه ندارد و در فرض مذکور ، ملک مذکور از اموال پدر محسوب می شود
۲. چنانچه ملک مذکور به صورت امانت در ید پدر قرار گرفته باشد ، همچنان در ملکیت شماست و اما نیازمند تایید از سوی مراجع قضایی می باشد .
والله العالم